Öykü Ve Romanımızın Seçkin Kalemi  Sevinç Çokum, 18.12.2016 tarihinde pazar günü Zübeyde hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü Esat paşa mah. Feyzi Çakmak Cad. No:7/A Ataşehir kitap fuarında okurlarıyla buluşacaktır. Saat 13.00 – 15:00 arasında okurlarına imza verecektir. Kitap severleri bekleriz….. .

Bu yazı Duyurular kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

için 2 cevap

  1. Ayşegül Taşabat der ki:

    Sevinç Hanım merhaba Ağustos Başağı isimli romanınızı şimdi bitirdim Kurtuluş Savaşımızı bizi milli mücadelemizi öyle güzel anlatmışsınız ki okurken bazen güldüm bazen de ağladım ve size teşekkür etmek istedim. Keşke romanınız okullarda ders olarak okutulsada çocuklarımız o günleri içlerinde hissedebilseler. Kaleminize ve yüreğinize sağlık.

  2. Pınar der ki:

    Sevgili Sevinç Hanım , sizinle tanışmama Gece Kuşu Uzun Öter adlı kitabınız vesile oldu. Bunca zaman neler kaçırmışım! Kaleminizden bal damlıyor adeta. Elinize sağlık, sevgiler.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>